Theatercaravan : 100 jaar gezinsbond

In het mobiele postkantoor van de Belgische Posterijen der Gezinsbond ligt heel wat flessenpost geduldig klaar voor aflevering. Sommige flessen met brieven wachten intussen al meer dan 20 jaar tot ze hun bestemmeling eindelijk zullen bereiken. Die bestemmeling, dat ben jij de toevallige passant.

Locatie

Londerzeel 1840 Centrum Londerzeel Sint-Kristoffel Jaarmarkt

We verwachten jou in het mobiele postkantoor van de Belgische Posterijen der Gezinsbond. Daar ligt heel wat flessenpost geduldig klaar voor aflevering. Sommige flessen met brieven wachten intussen al meer dan 20 jaar tot ze hun bestemmeling eindelijk zullen bereiken. Die bestemmeling, ben jij, de toevallige passant . Onze flessenpostbode spreekt voorbijgangers aan en bezorgt hen de trage post uit het verleden. Tegelijk verzamelt hij ook nieuwe boodschappen om met de trage post te versturen: voor (klein)kinderen, voor geliefden, voor verre naasten en voor naaste verren. Kom zeker jouw wens voor de toekomst posten!

En we bieden nog meer!!! Wil je graag van jouw gezin een gratis foto? Onze fotograaf staat klaar! Kinderen krijgen daarnaast een leuk hebbedingetje. En al jouw vragen over onze diensten worden met de glimlach beantwoord.

Zeker meer dan de moeite waard om even halt te houden bij onze theatercaravan!!!

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten