Knutselen in het thema Kerstmis. Coronaproof.

This activity is closed. View all new activities.

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken; kerstmis! Overal lichtjes, samen aan tafel zitten , cadeautjes onder de kerstboom…Het wordt bijzonder leuk als de kids de mooiste kerstdecoratie helemaal zelf maken.

Wegens de maatregelen tegen corona werd onze knutselactiviteit ingericht a.d.h.v. knutselpakketten die aan huis werden geleverd. Er werden 30 pakketten besteld, 6 volwassenen stonden in voor het voorbereiden van 6 werkjes: stappenplan + materialen. Werkjes: vrolijk rendier, sneeuwman met oude lamp, kersthanger in zelfdrogende klei, kerstkabouter, bestekzakje, kerststalletje. De pakketten werden ongeduldig opgewacht, met enthousiasme onthaald. Een uur na het afleveren van de pakketten zat de eerste foto van een werkje in de mailbox. Knutselaars kunnen deelnemen aan een wedstrijd met als vraag: noem 5 Londerzeelse handelaars waar je met je lidkaart kan sparen of kopen. Schiftingsvraag : hoeveel foto's komen binnen voor 30/12/2020.

Praktisch

Target audience
6
For whom?
Iedereen

This activity is closed. View all new activities.

Vragen? Contacteer onze vrijwilliger

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.