Knutselen in het thema Kerstmis. Coronaproof.

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken; kerstmis! Overal lichtjes, samen aan tafel zitten , cadeautjes onder de kerstboom…Het wordt bijzonder leuk als de kids de mooiste kerstdecoratie helemaal zelf maken.

Locatie

Londerzeel 1840 Gildenstraat 21 Gildenhuis St. Kristoffel

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken; kerstmis!
Overal lichtjes, samen aan tafel zitten , cadeautjes onder de kerstboom…

Het wordt bijzonder leuk als de kids de mooiste kerstdecoratie helemaal zelf maken.
Om in deze coronatijd jouw kinderen de kans te geven op een veilige manier aan de slag te gaan, stelt ons knutselteam pakketten samen waarin alle materialen zitten om verschillende mooie werkjes te maken aan de hand van mee geleverde stappenplannen. Goed voor een lange namiddag knutselplezier of verschillende kortere knutselpartijen al naar gelang wat best past in de agenda. Gezelligheid verzekerd en een flinke portie quality time met jullie oogappels.

En dan kan je door mee te doen met deze “special knutselactiviteit” nog deelnemen aan een wedstrijd. Veel verklappen we hier nog niet. Je vindt er alles over in het knutselpakket.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

€ 5 voor leden met vermelding van lidnummer; € 8 voor niet-leden.
Het bedrag dat overeenstemt met jouw inschrijving dient eveneens vóór 1december op rekening BE50 0680 8620 3018 van gezinsbond Londerzeel gestort te worden.

Inschrijven

Inschrijven leden vanaf 20 november met vermelding van lidnummer; niet-leden vanaf 25 november en vóór 1 december op tel. 052/30.03.77 of via gezinsbond-londerzeel@hotmail.com

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Za Dec 26
Locatie

Londerzeel