Familienamiddag.

Spoor 6 presenteert: Koning Achterstevoren. Deze achterstelling zet de wereld op zijn kop. Koning Achterstevoren kruipt ’s morgens klaarwakker in zijn bed en groet zijn bovendanen met een nietgemeend “tot gisteren”. De jonge bovendanen kunnen slapjes deelnemen door hun beste beentje, stemmetje en snoetje achter te zetten.

Locatie

Londerzeel 1840 St. Jozefstraat 44 Gemeenschapcentrum Gerard Walschap

Spoor 6 presenteert: Koning Achterstevoren.

Deze achterstelling zet de wereld op zijn kop. Koning Achterstevoren kruipt ’s morgens klaarwakker in zijn bed en groet zijn bovendanen met een nietgemeend “tot gisteren”. Samen met Koning Achterstevoren, werkman Walter en de kabouters wordt het een achterstelling boordeleeg muziek en verrassingen in het koninklijk park. De jonge bovendanen kunnen slapjes deelnemen door hun beste beentje, stemmetje en snoetje achter te zetten.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

leden gezinsbond met vermelding van lidnummer €5; niet-leden € 9; begeleidende volwassenen welkom aan dezelfde prijs.
Het bedrag dat overeenstemt met jouw inschrijving dient eveneens vóór 8 december op rekening BE50 0680 8620 3018 van gezinsbond Londerzeel gestort te worden.

Inschrijven

Een plaats reserveren is verplicht en dit vóór 8 december op tel. 052/30.03.77 of via gezinsbond-londerzeel@hotmail.com.
Leden schrijven in met vermelding van lidnummer vanaf 25 november; niet-leden vanaf 30 november.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten