100 jaar gezinsbond. Feestelijke tweedehandsbeurs.

Zo’n tweedehandsbeurs is altijd kicken. Je scoort er een lading kleding of spullen voor je kinderen aan zeer democratische prijzen. Als koper kan je een verrassing winnen. Kinderen kunnen terecht in onze kinderhoek.

Locatie

Londerzeel 1840 St. Jozefstraat 44 Gemeenschapcentrum Gerard Walschap

Gezinnen verkopen kinderspullen die in goede staat zijn, maar die ze zelf niet meer gebruiken. Met deze tweedehandsbeurzen willen we jonge gezinnen helpen om tegen een zacht prijsje een uitzet samen te stellen. En als verkoper krijg je zo nog iets terug van je oorspronkelijke investering.

De toppers zijn baby- en kinderspullen, gaande van winterkleding (0-12j.), over speelgoed, boeken, tot kinderwagens, fietsen, enz.

Zo’n tweedehandsbeurs is altijd kicken – je scoort er een lading kleding of spullen voor je kinderen aan zeer democratische prijzen.

In onze bondscafeteria voorzien we een kinderhoek en je kan er ook verpozen of napraten bij een knabbeltje, of een drankje.

Ter gelegenheid van 100 jaar gezinsbond kan je als koper in de prijzen vallen. Wie weet dat jij er uitgeloot wordt. Die kans laat je niet liggen!

Verkopers kunnen niet verkochte nog draagbare kleding, die up to date is en nog bruikbaar speelgoed doneren. De plaatselijke buurtwinkel zal die goederen verdelen aan lokale kwetsbare gezinnen.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten